Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

12 februari 2010
19:00

Enköpings SK C1

Referat: Almtuna IS - Enköpings SK C1

ESK:s C1-lag hade fredagsmys i Gränby Ishallar och vann bortamötet mot Almtuna. Fram till periodvilan var det en jämn match men sedan växlade ESK ifrån och vann till slut med hela 7-2.

I första perioden fick ESK en drömstart med ledningsmål redan efter 1,23 följt av 2-0 målet bara dryga minuten senare. Men Almtuna kom igen starkt och kunde kvittera innan perioden var över.

-I periodpausen pratade vi om två saker: att våga stressa deras backar högre upp i banan samt att spela mera fysiskt i försvarsarbetet. Kul att laget lyssnade, för det märktes en tydlig skillnad i andra perioden, säger Håkan Hagman.

Visserligen skapade Almtuna chanser även i andra perioden men det var ESK som gjorde målen. Hela 5 mål blev det innan slutsignalen ljöd och matchtavlan visade då 7-2 till ESK. Därtill kan läggas två klockrena ramträffar, båda gångerna från Jonte Berggrens klubba.

I anfallet var matchens kämpar Jonte Berggren och Wilmer Lindblad, medan Simon Eirelid och Jesper Synnerlöv var stabila bakåt. Nämnas bör även tjejtrion, som sällan gör någon dålig match, och kvällens ESK-målvakt Pontus Hagman.

Almtuna - ESK 2-7 (2-2, 0-5) Skott: 29-18 (14-8, 15-10)

Publik: 59 personer